Verjaardagsfeestjes

Te Herisem kan je ook terecht voor een uniek verjaardagsfeestje voor groepen van minimum 12 tot maximum 20 kinderen.

Op woensdag- en/of zaterdag namiddag van 14u00 tot 16u00 kan je hiervoor uit deze formules kiezen:

- een rondleiding op de boerderij + een workshop met papier scheppen (enkel voor kinderen vanaf de lagere school, 5 € per kind en 25€ voor de begeleiding)

- een rondleiding op de boerderij en een reuze ganzenbordspel met verschillende opdrachten (voor kleuters en voor kinderen vanaf de lagere school, 5 € per kind en 25€ voor de begeleiding)

- een rondleiding op de boerderij en een workshop brood bakken (voor kleuters en voor kinderen vanaf de lagere school, 6 € per kind en 25€ voor de begeleiding)

Tijdens deze programma’s bestaat ook de mogelijkheid om een rondje te maken met pony Bubbels of het boerenpaard Anaïs (bijkomend 10 € per groep)

Ook kan je aansluitend altijd een huifkartocht maken doorheen de vallei van de Molenbeek, getrokken door twee boerenpaarden. Dit duurt ongeveer één uur voor de prijs van 95€. Hierop kan je zelf ook een hapje en een drankje voorzien.

Reserveren of meer informatie vragen, kan je via Veerle via contact.

Tot slot kan je achteraf ook altijd terecht in de brasserie De Smidse voor een taart/cake/ijsje. Dit kan je best rechtstreeks afspreken met Vanessa of Jeroen via telefoonnummer 02/358 50 08.